Verslag activiteiten

Trainingsloop:
Op zondag 24 maart hebben alle lopers en fietsers een run-bike-run gehouden in Rotterdam bij de Kralingse Plas. Het was mooi weer alleen viel de temperatuur wat tegen. Halverwege stonden Menno, Vera en de zoon van Menno bij atletiekvereniging PAC met koffie/thee/soep en lekkere koek. Het was een goede test waardoor de lopers en fietsers een goed idee hebben gekregen hoe het is om de Roparun “te doen”.

Sponsordiner 13 maart:
Helaas waren er voor het sponsordiner niet veel gegadigden, slechts 4 mensen schoven aan op de Horeca Vakschool in Rotterdam. Zij hebben genoten van het heerlijke diner en deze actie heeft het team bijna € 50,- opgeleverd. Met dank aan de sponsors en de leerlingen en hun begeleiders van de Horeca Vakschool.

Opbrengst collecte Maassluis:
In de week van 4-9 februari hebben onze teamleden avond aan avond gecollecteerd en op zaterdag stonden er enkele van onze teamleden bij winkelcentrum Koningshoek bij de uitgang van AH en van Hoogvliet. Dankzij de gulle gevers konden we € 1536,62 op de rekening storten waarvoor wij de gulle gevers heel dankbaar zijn.

 

 

 

Verslag nachttraining
Op 19 januari hebben we onze avond/nachttraining gehouden. We doen dit bewust als het donker is omdat de teamleden dan ervaren hoe het is om in het donker te lopen, fietsen en rijden. Overdag zie je veel meer maar in het donker is alles extra moeilijk.
We beginnen deze training altijd aan de westkant van de Sint-Annatunnel in Antwerpen waarna alle lopers en fietsers door deze fietstunnel gaan richting centrum Antwerpen. Ongeveer 7 km verder stond het volgbusje in het havengebied te wachten waarna er verder in estafettevorm ongeveer een afstand van 30 km werd afgelegd. Niet alles ging, ik zou bijna zeggen gelukkig maar want daar leer je het meeste van. Ook tijdens de Roparun in juni zal er zeker wel een en ander niet gaan zoals we verwachten.
Het was wel een hele koude training met een temperatuur rond het vriespunt maar gelukkig was het droog. Tegen twaalf uur waren we weer terug bij ons verzamelpunt en daarna kon ieder lekker naar huis en naar bed.

Teambuilding etentje
Op woensdag 23 januari hebben we met de meeste teamleden en partners gegeten bij de Horeca Vakschool in Rotterdam aan de Noordsingel.
Het was een leuke manier om op informele wijze elkaar wat beter te leren kennen en meteen lekker te eten. Door allemaal en vast bedrag te betalen hebben we ook een bijdrage geleverd aan ons team van € 245,-. Op alle fronten dus een win-win evenement en voor herhaling vatbaar.