Agenda

Sponsorloop:
Op vrijdag 12 april, de dag van de Koningsspelen, wordt er op “De Regenboog”, school voor speciaal onderwijs uit Gouda, een sponsorloop gehouden door de leerlingen. We zijn heel benieuwd naar de resultaten hiervan en wensen de kinderen en de leiding een mooie sponsorloop toe.

Klussen bij Hospice “De Patio”:
Op zaterdag 18 mei gaan meerdere teamleden ’s middag klussen bij Hospice “De Patio” in Dordrecht. Zij gaan daar enkele ruimtes een grote schoonmaakbeurt geven.
Nu eens een actie die geen geld oplevert voor het goede doel maar een actie rechtstreeks voor de doelgroep van de Roparun, mensen die aan het eind van het leven zijn. Voor het team een hele bijzondere manier van teambuilding.

Jump-and Throw Games bij PAC:
We hopen dit evenement ook dit jaar weer te kunnen organiseren in april/mei. Vorig jaar was het een geweldig succes.

Collectes:
Wij gaan weer collecteren in Maasland en Maassluis. De collecte in Maassluis is inmiddels achter de rug en in de week van 22-27 april gaan we colleteren in Maasland.
Op paaszaterdag 20 april gaan we collecteren bij Intratuin in Hendrik-Ido-Ambacht.

Teambijeenkomsten Lifelinerunners:
Mocht u interesse hebben in ons team, dan kunt u altijd vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen. Als u het contactformulier invult of u stuurt een email naar info@lifelinerunners.nl, dan nemen wij contact met u op.

De Roparun:
Dit jaar is de Roparun van 8 – 10 juni. Ons team zal ook dit jaar vanaf Parijs starten. Wij zijn heel benieuwd hoe dat zal gaan en hopen u op tweede pinksterdag 10 junii  massaal op de Binnenrotte te zien, we kunnen helaas niet finishen op de Coolsingel want die ligt er enkele jaren uit in verband met herinrichting. U kunt ons ook volgen via de website van de Roparun