Verslag activiteiten

Collecte Maassluis
In de week van 12 t/m 16 februari hebben wij van maandag tot vrijdag in Maassluis een huis-aan-huis collecte gehouden en op zaterdag 17 februari stonden wij bij winkelcentrum Koningshoek. Het weer werkte mee dit jaar, het was wel koud maar gelukkig geen sneeuw zoals vorig jaar.
Dankzij de inzet van veel van onze teamleden en uiteraard dankzij de gulle gevers hebben we een opbrengst gehaald van € 1732,93; ruim 300 euro meer dan vorig jaar. Geweldig!!

Nachttraining 17 februari
Op zaterdagavond 17 februari zijn we met 18 teamleden naar Antwerpen gereden voor de nachttraining. Alle lopers en fietsers gingen gezamenlijk door de Sint-Annatunnel, waarna wij aan de Noorderlaan weer samen kwamen. Daarvandaan zijn we in estafettevorm, zoals het ook in de Roparun gaat, verder gegaan tot aan Bergen op Zoom. Omdat alle lopers en fietsers er waren liepen de lopers met z’n tweeën en fietsten alle vier de fietsers het hele traject mee. Het was wel koud maar iedereen was erg blij om alvast een beetje te ervaren wat de Roparun is.

Muffins
Op zaterdag 17 en zondag 18 februari  heeft Annette zelfgemaakte cupcakes verkocht. Het liep zaterdag al storm en ook zondag was er weinig rust voor haar. De exacte opbrengst blijft nog even een vraag want het geld ging in een speciale spaarpot voor ons team en deze moet nog worden geleegd. Annette denkt wel dat het om ongeveer € 150,- gaat, geweldig hoor.

Kanjerkussen
Op zondag 18 februari heeft Janny kanjerkussen verkocht. Dit zijn mooie rode lippen aan een ring zodat het hele mooie aparte sleutelhangers zijn geworden. Zij heeft ze zelf gemaakt. Uiteraard kan iedereen deze kanjerkussen, van een afdruk van zijn/haar eigen lippen, bestellen bij haar. De opbrengst van deze dag was € 87,50. Wat een mooi resultaat.